What is RCpodcast.com?

This is where you will find audio shows that teach and inform our listeners with useful tips to enhance the enjoyment of advanced Radio Controlled hobbies. There are currently three different shows. You can automatically get these shows for FREE by subscribing. They are described below:

RC Aerobatics PodCast is an ongoing informative discussion about 3D, pattern and IMAC radio controlled aerobatics. We will discuss tips and techniques for advancing ones skills flying RC Aerobatics with world class aerobatic pilots and ask them the questions you want answered. Our goal is to offer a unique show that will make you a better pilot and to do so in shows that are under 30 minutes.

The RC Quick Tips Podcast takes the best tips we find and bring them to you in short quick useful segments that you can listen to whenever you have a few spare minutes.

RC Electronics Tips PodCast is a short quick tip designed to help you understand the electronics knowledge you need to advance in RC. We discuss batteries, speed controllers, metering equipment and more so you can get the most out of your equipment.

Categories

Hij merkte op dat de regering al heeft gezegd dat het moncler

track systeem op buitenlandse biedingen

24 oktober (Reuters) Een moncler uitverkoop krant zei woensdag dat Canada moncler jas dames sale van moncler jassen dames plan is om zijn beleid inzake overnames moncler outlet sale van binnenlandse bedrijven door buitenlandse bedrijven aan te scherpen door speciale voorwaarden moncler jassen te stellen voor deals die worden voorgesteld moncler jas heren sale door door de overheid gecontroleerde entiteiten.

In zijn kern zou het beleid een tweesporenstelsel schetsen om te beoordelen of een moncler jassen outlet buitenlandse overname Canada een voordeel oplevert, aldus de krant, daarbij verwijzend naar bronnen van hoge overheden die niet moncler jassen heren sale in het rapport werden genoemd.

Eén track zou betrekking hebben op transacties waarbij typische bedrijven betrokken zijn, aldus het rapport, en de tweede op entiteiten die geacht worden onder de invloed te zijn van buitenlandse overheden.

Volgens de Investment Canada Act moet de overheid verklaren dat elke omvangrijke overname van een Canadese onderneming door een buitenlandse bieder een voordeel moncler dames voor het land zou opleveren. Maar de criteria voor het moncler outlet https://www.monclersale.nl slagen of niet slagen van de test blijven vaag.

de overheid werkt zijn weg naar duidelijke criteria voor het toepassen van de nettowinsttest op voorgestelde moncler jas heren overnames door staatsbedrijven, vertelde de overheid aan Globe and Mail.

is een delicate kwestie die we nodig hebben om goed te krijgen, zei de bron.

Een woordvoerder van premier Stephen Harper weigerde commentaar te leveren op het artikel.

zal geen commentaar geven op de juistheid van het betreffende anoniem ingediende rapport, zei de woordvoerder Andrew MacDougall in een e-mail. Hij merkte op dat de regering al heeft gezegd dat het moncler jassen dames sale van moncler nederland plan is een kader uit te stippelen om meer duidelijkheid te verschaffen over buitenlandse overnames.

Harper moncler jas sale zei deze week moncler jas outlet dat de regering van plan is een duidelijk nieuw beleidskader voor dit soort transacties uit te zetten.

De beweging komt volgers in het moncler outlet kielzog van een paar massieve biedingen voor Canadese energiebedrijven door entiteiten die eigendom zijn van de moncler jas dames staat.

Maleisië Petronas bood in juni 2018 moncler C $ 5,17 moncler jassen heren miljard ($ 5,2 miljard) aan voor Progress Energy Resources Corp. Vorige week schokte de regering de markten door een tussentijdse afwijzing moncler heren van deze overname uit te vaardigen omdat Canada daar geen voordeel van had. Ottawa verstrekte geen specifieke redenen om te bepalen dat het voorstel niet moncler sale voldeed aan de uitkeringsproef.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us:
Follow RCpodcast on Twitter

FREE eBook “Secret Lithium Battery Tips”Unsubscribe from our list.

 
Subscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to ALL podcast feedsSubscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to RC Aerobatics podcast feed only

Subscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to RC Quick Tips podcast feed only

Subscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to RC Electronics Tips podcast feed only