What is RCpodcast.com?

This is where you will find audio shows that teach and inform our listeners with useful tips to enhance the enjoyment of advanced Radio Controlled hobbies. There are currently three different shows. You can automatically get these shows for FREE by subscribing. They are described below:

RC Aerobatics PodCast is an ongoing informative discussion about 3D, pattern and IMAC radio controlled aerobatics. We will discuss tips and techniques for advancing ones skills flying RC Aerobatics with world class aerobatic pilots and ask them the questions you want answered. Our goal is to offer a unique show that will make you a better pilot and to do so in shows that are under 30 minutes.

The RC Quick Tips Podcast takes the best tips we find and bring them to you in short quick useful segments that you can listen to whenever you have a few spare minutes.

RC Electronics Tips PodCast is a short quick tip designed to help you understand the electronics knowledge you need to advance in RC. We discuss batteries, speed controllers, metering equipment and more so you can get the most out of your equipment.

Categories

Maar dat zal nog steeds onderzocht worden

normale productie hervat

olieproductie bijna anderhalve moncler jassen dames week nadat moncler jas heren sale de leiding dicht was vanwege een lek.

Een moncler jas sale omleidingslijn om het lek te omzeilen, werd eerder op maandag voltooid en operators verwachten binnen 24 uur de doorvoer naar 500.000 vaten per dag (bpd) op te voeren, zei Alyeska Pipeline Service Co. in een verklaring.

Producenten zoals BP, ConocoPhillips en Exxon Mobil kregen toestemming om de normale output op maandagmiddag te hervatten en zullen de productie moncler jas dames de komende dagen geleidelijk verhogen, zei woordvoerster Michelle Egan van Alyeska. Ze zei dat de lijn voorraden ophaalde om de output op maandag te verhogen.

Olie-futures stegen licht in de vroege handel van dinsdag. ICE Brent voor maart voegde 22 moncler jas heren cent toe tot $ 97,65 per vat.

Het lek, ontdekt op 8 januari, had de 2018 moncler olieproducenten in Alaska gedwongen de productie tot een straaltje te vertragen, moncler dames wat de olieprijs naar bijna $ 100 per vat deed stijgen, het moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl hoogste in twee en een half jaar. Op maandag daalden de prijzen moncler jassen heren sale met meer dan een half procent, de grootste dagdaling sinds moncler jassen dames sale de sluiting van de lijn. Alaska tijd deelde het Operations Control Center mee dat het zich kon moncler jassen voorbereiden op de herstart, zei Alyeska in de moncler jas outlet verklaring. OCC opende voorwaartse stroom ruwe olie om 10:18 uur.

De lijn van 800 mijl (1280 km) was volledig afgesloten van 8 januari tot 11 januari, terwijl moncler heren bemanningen werkten om een ??bypasslijn aan te leggen.

Het is vorige week kort opnieuw opgestart met een snelheid van moncler jassen heren minder dan 400.000 bpd om bevriezings- en opslagproblemen langs de lijn moncler outlet en in de olievelden te voorkomen, maar het werd tijdelijk weer gesloten op zaterdag zodat werknemers een moncler jas dames sale bypass-lijn van 157 voet (48 meter) konden installeren die olie rond het lekkende gedeelte zal leiden.

Tijdens de tweede shutdown werden olieproducenten op de North Slope gevraagd om de productie terug te brengen tot 24 moncler uitverkoop procent van de normale tarieven, vervolgens 16 procent en uiteindelijk 12 procent.

Het lek dat de eerste shutdown moncler outlet sale www.monclerjassenoutlet.nl forceerde, lijkt zich in een ondergrondse pijp te bevinden moncler nederland die is ingepakt in beton, zei Alyeska en de moncler sale staats- en federale instanties reageerden op het probleem. Maar dat zal nog steeds onderzocht worden, zei het verenigde commando in een verklaring.

De totale schatting van het herstel van pompstation 1 is ongeveer 317 vaten olie, of 13,326 gallons, zei het moncler jassen outlet verenigde commando. De olie die werd geproduceerd tijdens de shutdown-periode werd naar Pompstations 1 geleid in opslagtanks.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us:
Follow RCpodcast on Twitter

FREE eBook “Secret Lithium Battery Tips”Unsubscribe from our list.

 
Subscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to ALL podcast feedsSubscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to RC Aerobatics podcast feed only

Subscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to RC Quick Tips podcast feed only

Subscribe Subscribe Subscribe using iTunes
to RC Electronics Tips podcast feed only